Is dit Fruit Extract 10.000 keer beter dan Chemo?

Written By: Sayer Ji,

graviola

Meer dan een kwart van een eeuw geleden een studie werd uitgevoerd op de zaden van de Zuurzak vrucht, ook wel bekend als Graviola, die op dat moment aangetoond zo’n geweldige kankerbestrijdende potentieel, dat die blootgesteld zijn aan het binnen de conventionele medische gemeenschap keek ernaar met compleet ongeloof.
Gepubliceerd in het Journal of Natural Products in 1996, werd verbinding 1, een van de vijf uit het zaad van de Graviola fruit, bleek “selectief cytotoxisch colon adenocarcinoma cellen (HT-29) waarin het was 10.000 keer de sterkte van adriamycine. ”
Adriamycine is de handelsnaam voor de chemoagent doxorubicine en is bekend onder de bijnaam “rode duivel,” als gevolg van zowel de dieprode kleur en verschrikkelijke bijwerkingen, die levensbedreigend, zelfs fatale schade aan het cardiovasculaire systeem op te nemen. Deze abjecte gebrek aan “selectieve cytotoxiciteit” – de mogelijkheid om alleen de kankercellen en niet gezonde cellen te doden – is wat Adriamycine zo gevaarlijk maakt. En toch, is het een eerste lijn behandeling voor een breed scala van kanker voor bijna een halve eeuw.
Sinds de studie van 1996, werd weinig onderzoek naar Graviola uitgevoerd. Er was een cel onderzoek in 1999 waaruit bleek het had anti-prostaatkanker en borstkanker activiteit; andere 2002 cel studie toonde aan dat Graviola anti-hepatoom (leverkanker) activiteit vertoonden, maar niets zo veelbelovend als de oorspronkelijke studie van 1996 ooit gevolgd.
Dan, in 2011, het tijdschrift Nutrition and Cancer blijkt veelbelovend onderzoek naar Graviola en borstkanker. Onderzoekers ontdekten dat Graviola fruit extract (GFE) zogenaamde oncogen (of kankerverwekkende gen) expressie in de cel-en diermodellen van borstkanker onderdrukt. Het oncogen bekend als epidermale groeifactor receptor (EGFR) wordt gewoonlijk tot overexpressie gebracht in borstkanker en derhalve een ideaal doel voor therapie.
Volgens de onderzoekers
“A een 5-wk dieetbehandeling van GFE (200 mg / kg dieet) verminderde de expressie van EGFR-eiwit, p-EGFR en p-ERK in MDA-MB-468 [borstkanker] tumoren met 56%, 54% en 32,5%, respectievelijk. algemeen dieet GFE remde de tumorgroei, zoals gemeten door nat gewicht, 32% (P <0,01). ”
De studie auteurs concludeerden
“Deze gegevens tonen dat dieet GFE ge├»nduceerd significante groeiremming van MDA-MB-468-cellen in vitro en in vivo door een mechanisme waarbij de EGFR / ERK signaleringsroute, suggereert dat GFE een beschermend effect voor vrouwen tegen EGFR-overexpressie BC hebben [ borstkanker]. ”
Gezien deze bevindingen is de tijd misschien rijp om herziening van Graviola in de preventie en / of behandeling van kankers zoals colon-en borstkanker.

Disclaimer: This article is not intended to provide medical advice, diagnosis or treatment.

http://www.greenmedinfo.com/blog/fruit-extract-10000-times-better-chemo

Be Sociable, Share!

This entry was posted in algemeen and tagged , , , . Bookmark the permalink.