Vorige week zijn wij gestart met een onderzoek van Wiet olie

Op dit moment testen we bij een patiënt het resultaat van wietolie volgens recept van Rick Simpson. Niet te verwarren met hempolie die gewoon in de natuurwinkel gekocht kan worden of zo als die door verschillende aanbieders aangeboden wordt.

Korte beschrijving over de patiënt:

In 2011 werd borstkanker geconstateerd bij de patiënt HRE2  (95% hormoongevoelig) met metastases.

In 2013 werd er Longkanker geconstateerd  Adenocarsinoom Grootcellige aanvankelijk was er een onduidelijke plekje in de long ontdekt in 2012 waarvan men het mogelijke vermoede had dat dit een littekentje was (patiënt heeft meerdere longontstekingen gehad) of mogelijk een metastase (uitzaaiing) van de borstkanker.

korte behandel geschiedenis:

Patiënt weigert elke behandeling zo als Herceptine, bestraling, operatie etc.

Budwig dieet aanvang na constatering

vitamine/B17 en diverse andere vitamines

Na 5 maanden Gestopt met Budwig dieet patiënt verdroeg het dieet niet meer

Iv Iscador  MC Arg 10 mg 1ml 1 maal in drie dagen  8 maal gekregen

Hierna begonnen met  Turmic (geelwortel) 500mgr met pipine (zwarte peper) 6 x daags gedurende langere tijd.

Borst tumor verkleinde in eerste instantie, na enkele weken gestopt te zijn met Tumeric  kwamen er nare verschijnselen lijkende op ontsteking van de melkkanalen deze werd behandeld met medicijn, welke geen effect had. Patiënt startte weer met Tumeric te gebruiken en het verschijnsel verdween weer.

Patiënt is gestart in augustus met hormoonpil maar is na 14 dagen weer gestopt na ontdekking van de longkanker. Klachten waren er al enige maanden maar die werden verwezen als zijnde mogelijke ontsteking in bijholtes van het hoofd, dit was in het begin van de verschijnselen die veroorzaakt wordt door longkanker, zo als overmatige slijm vorming in de long, die vervolgens dan opgehoest word. Er was geen link gemaakt tussen het kleine vlekje in de long en longkanker, en vervolgens de overmatige slijmvorming.

Patiënt wijst alle gebruikelijke behandelingen af zo als radiatie, chemo etc.

Zij heeft al haar hoop gezet op de wietolie.

Er zijn vele natuurgeneesmiddelen die enige werking zouden kunnen hebben, zij zouden als ondersteuning kunnen dienen in een behandel proces. Heel belangrijk is de juiste voeding die kan bijdragen aan het welzijn en ondersteuning van het immuunsysteem.

Patiënt is een week geleden gestart met onverdundewietolie

Verder gebruikt de patient Graviola (zuurzak) en musroom mengsel van maitake en shitaka  om het immuunsysteem te versterken. Echter werken Graviola ,  mushroom, Tumeric en wietolie niet samen en is gekozen om de graviola uit het pakket te halen.

Let wel de wietolie is niet gelijk aan die door verschillende aanbieders aangeboden worden deze is namelijk verdund met spijsoliën.  En zij is niet gelijk aan de hempolie die in natuurwinkels te koop is.

Wat wij als help bij kanker proberen is werkt wiet olie zo als die in vele onderzoeksrapporten beschreven wordt of is het kwakzalverij.

Chemo therapie heeft ook maar een beperkte slagingskans, buiten dat als het wat langer tijd gebruikt word de kanker ook immuun wordt voor de chemoterapie.

Cancer Treatment  No clinical trials of Cannabis as a treatment for cancer in humans were identified in a PubMed search; however, a single small study of intratumoral injection of delta-9-THC in patients with recurrent glioblastoma multiforme reported potential antitumoral activity.

This complementary and alternative medicine (CAM) information summary provides an overview of the use of Cannabis and its components as a treatment for people with cancer-related symptoms caused by the disease itself or its treatment.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK65755/

This summary contains the following key information:

Cannabis has been used for medicinal purposes for thousands of years.

By federal law, the possession of Cannabis, also known as marijuana, is illegal in the United States.

The U.S. Food and Drug Administration has not approved Cannabis as a treatment for cancer or any other medical condition.

Chemical components of Cannabis, called cannabinoids, activate specific receptors found throughout the body to produce pharmacologic effects, particularly in the central nervous system and the immune system.

Commercially available cannabinoids, such as dronabinol and nabilone, are approved drugs for the treatment of cancer-related side effects.

Cannabinoids may have benefits in the treatment of cancer-related side effects.

Many of the medical and scientific terms used in this summary are hypertext linked (at first use in each section) to the NCI Dictionary of Cancer Terms, which is oriented toward nonexperts. When a linked term is clicked, a definition will appear in a separate window.

Reference citations in some PDQ CAM information summaries may include links to external Web sites that are operated by individuals or organizations for the purpose of marketing or advocating the use of specific treatments or products. These reference citations are included for informational purposes only. Their inclusion should not be viewed as an endorsement of the content of the Web sites, or of any treatment or product, by the PDQ Cancer CAM Editorial Board or the National Cancer Institute

 

Helaas moeten we melden dat ons onderzoek teleurstellend is, en we geen enkele baad hebben kunnen vinden bij het toedienen aan de patiënt van onverdunde wiet olie.

We kunnen ook niet vast stellen hoe de conditie geweest zou zijn indien er geen wiet olie gebruikt zou zijn, dit vergt veel meer onderzoek en zou ten koste gaan van patiënten.

Het is mogelijk dat het voor sommige patiënten wel werkt maar er zijn te veel onzekere factoren om er op te vertrouwen, het is net zo als bij chemotherapie naar het schijnt bij de ene patiënt slaat het wel aan en bij de andere niet.

 

medic canna

Indien er meer lezers zijn die ervaring hebben met wietolie zouden wij dit graag vernemen.

 

 

 

This entry was posted in algemeen and tagged . Bookmark the permalink.

15 Responses to Vorige week zijn wij gestart met een onderzoek van Wiet olie

 1. Volledige onderzoeksartikelen met betrekking tot hennepolie en kanker zijn te vinden op de website van Mediccanna (www.mediccanna.com)

 2. Maurice says:

  Wietolie alleen toedienen helpt niet. Wietolie is bedoeld om in het bewustzijn van je lichaam te duiken en aldaar de trilling van pijn en ziektes te veranderen van kleur, waardoor er heling plaatsvind. Het is geen passief goedje, je bent hiermee heel actief bezig om zelf met de ziekte bezig te gaan.

  • admin says:

   Het is juist dat wietolie alleen niet geneest, maar wel als ondersteuning kan dienen.
   Er is veel meer nodig dan wietolie, uit testen die we gedaan hebben blijkt deze ervaring ook duidelijk.
   Voor sommige is het net de aanvulling in het proces die ze nodig hebben om te kunnen genezen.

 3. fabian says:

  Ik ben zo dankbaar dat Dr.Palmer voor het verstrekken van mij met hennep olie hier in de Verenigde State van Amerika. Ik was de diagnose met hersenkanker 17 maanden geleden, en sindsdien heb ik veel van chemo en bestraling die mij niet hebben geholpen hebben gedaan, maar alleen beschadigde mijn immuunsysteem en me zwak en hulpeloos. Ik kwam over de Phoenix Tears en ik heb gelezen over de Hennep olie veel en zag de Post dat Dr.palmer mij zou kunnen bieden met hennepolie hier in de staat, ik contact met hem op: healthpalmer@gmail.com voor de aanschaf van deze medicatie, tot mijn verbazing de medicatie werd verworven en binnen 48 uur geleverd en ik heb over de behandeling voor de afgelopen 3 maanden. Ben nu hier om te getuigen dat niet meer ben een kankerpatiënt, ik heb ervaring een totale transformatie in mijn leven met Dr. palmer Hennep olie service. voor alle kankerpatiënt en andere kwaal, mensen die in Amerika regio en andere gebieden wonen, krijg je Hennep olie uit Dr. palmer op: healthpalmer@gmail.com

 4. Rita Henshaw says:

  Mijn man die sterk werd besmet met darmkanker met mets naar andere delen van het lichaam, werd hij zelfs gezien 6 maanden te leven. God, het leven voor de familie was een levende hel met verdriet in het hart, maar vandaag ben ik schreeuwen uit aan de wereld dat de cannabis olie mijn man hebben gered van de dood. Hij is nog in leven en we zijn in de 10e maand. God is zo groot. Dank aan Dr. Gareth Walsh dat de Hennep olie verkocht voor ons die we gebruikten in het genezen van ziekte van mijn man. Nogmaals wil ik Dr. Gareth Walsh bedanken voor zijn prachtige hennepolie zijn we nu gelukkig met mijn man levend terug, sterk en gezond. U kunt contact opnemen met dr Gareth op elke medische kwestie op zijn E-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor meer hulp.

 5. thcolietekoop says:

  Te koop -Te koop – Te koop 
  ****************************
  Thc olie – Thc olie – Thc olie 
  Wietolie – wietolie – Wietolie
  Hasj olie – Hasj olie – Hasj olie

  4x verdunde biologische wietolie 
  5ml 50€

  Voor meer info / vragen contact:thcolie@safe-mail.net

 6. Robert Simms says:

  Beste Dr. Donald Ross,
  Overal waar je nu bent mijn familie en ik wil u bedanken voor het helpen van mijn vader om beter te worden. De dokter vond dat hij moest ouderdom Leukemie, weergegeven in zijn bloed test als een kanker infectie. Na het nemen van de cannabis olie in de juiste dosering die u gaf aan ons voor slechts een paar weken zijn nieuwe bloedtest toonde grote verbetering. Er is slechts lichte infectie en hij niet langer nodig heeft om een oncoloog te zien. Hij is nu genieten van onze pasgeboren zoon en op de leeftijd van 85, is van plan om met ons op voor een lange tijd te komen en voor degenen onder u die willen in contact komen met Dr. Donald Ross hier te krijgen is zijn e-mail Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

  Heeft contact met hem en ik hoop dat het allemaal werkt goed met je.
  Nogmaals bedankt Dr. Donald, kan God zegene u en u gezond te houden.

 7. Helen Foret says:

  Mijn man die zeer werd besmet met darmkanker met mets naar andere delen van het lichaam, werd hij zelfs gezien 6 maanden te leven. Leven voor de familie was een levende hel met verdriet in het hart, maar vandaag ben ik de wereld te vertellen dat de olie cannabis hebben mijn man gered uit te sterven. Hij is nog in leven en we zijn in de 10e maand. God is zo groot. Dankzij Dr. Gareth Walsh dat de Hennep olie verkocht voor ons dat we hebben gebruikt in het genezen ziekte van mijn man. Nogmaals wil ik Dr. Gareth Walsh bedanken voor zijn prachtige Hemp Oil zijn we nu blij met mijn man levend terug, sterk en gezond. U kunt contact opnemen met Dr. Gareth op elke medische kwestie op zijn E-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor meer hulp.

 8. sarah wendi says:

  Dank God Almachtig, van mij om Dr Morris Ray, met zijn humanitaire hart

  hielp mijn dochter, kanker van de borst had met zijn hennepolie. Ik ben zo dankbaar deed

  Mijn 21-jarige dochter is weer levend en wel en alles wat thatthey graag zonder

  Handicaps te doen in hun leven. Dr Morris Ray is uw geneesmiddelen de enige remedie voor kanker,

  Tumor en uit de grond van mijn hart, ik ben oprecht zeg heb je wilt de beste en ik zijn altijd

  Dank God voor een lang leven voor u, dus je kunt veel meer mensen om te helpen met de aarde doen

  medische dienst die u humanity.with Ik geloof nu, dass sterven hennepolie is reëel en

  geldt voor alle, de problemen in verband met kanker en andere ziekten shoulderstand Dr. Morris Ray

  op

  contact: (havenmedicalcure@gmail.com)

 9. Ik weet nog steeds niet de juiste woorden uitspreken van mijn dank aan Rick Simpson voor het ontdekken van de cannabisolie en Dr. David voor zijn prachtige cannabisolie die mijn moeder genezen. Ze was gediagnosticeerd van melanoom kanker, het beïnvloed haar huid, de darmen en de ogen… We hebben haar voor behandeling maar tevergeefs, mijn vriend vond de cannabisolie in een online zoeken, in eerste instantie ik niet kopen van de olie, wilde omdat ik over mijn moeder kanker genezen, maar na het lezen over het en het doen van onderzoek online, twijfelde dus ik besluit het te proberen, en inderdaad het was een prachtige , de cannabisolie met succes mijn moeder kanker genezen! na drie maanden. ze doet het erg goed nu en met een goede gezondheidsstatus hebben. Neem contact op met Dr David om het oorspronkelijke cannabis olie, E-mail: ricksimpsonmedicalcenter @outlook. com.

 10. Am Sancho Pedro základna ve Spojených státu amerických, moje žena trpí rakovinou prsu a doktor mi řekl, že neexistuje nic, co co by mohl udělat, aby zachránit svou milovanou ženu. Pak mi kamarád řekl o Harry Ferguson konopného oleje, která může vyléčit rakovinu, řekl jsem mu, že mé ženy Rakovina prsu byla v posledním stadiu, které jsem si nemyslím, že konopný olej by ji vyléčit a on mě přesvědčil, aby to zkusit, z lásky k mé ženě, jsem se rozhodl to zkusit. Udělal jsem nějaký výzkum a našel jsem doktora, který mi pomohl s konopného oleje k vyléčení rakoviny prsu mé manželky a on mě ujistil, že po 4 měsících se rakovina by být více, zde je e-mail Kontakt: harryferguson1@outlook.com nebo volejte + 14083370415 Koupil jsem ji a ona ho používá, fungovalo to přesně tak, jak ji lékař předepsal. Díky lékaře Harry Ferguson, pro odnášet smutek v mém život. můžete si vše představit, že moje žena má 6 let dceru a 3-letý syn, co bych udělal. Bůh požehná Dr. Harry Ferguson, za pomoc s konopného oleje a za jeho podporu a péče, kontaktní e-mail: harryferguson1@outlook.com, co mohu říci, pánu mému, vše, co mám říct, je DĚKUJI Hospodin

  • admin says:

   Co pro mě záhadou píšete v češtině.
   Olej není efektivní pro každého, že máme ze zkoušek.
   Jednou z výhod je, že nemůže poškodit, a že nosič může případně další terapii.

 11. Maria James says:

  mijn dochter niet meer sterft wil ik dokter olize bedanken uit Australië voor het helpen van mij te genezen mijn duaghters kanker. nadat ze was diagonise van kanker. ze in fase 4 alvleesklierkanker. arts olize voorzien hennepolie voor ons en gaf ons ook medicijnen over hoe om mijn dochter te genezen van kanker en nu is mijn dochter is cleased en we zijn weer gelukkig. vermijd vandaag internet fraudeurs als je hennepolie en ook medicijnen nodig hebben om te genezen om te genezen van kanker toe te passen via e-mail; olizespellcast@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *